dinsdag 27 november 2018

Studiebureau technieken antwerpen

Raco is een jong en vernieuwend studiebureau dat u kan begeleiden bij uw bouwproject op vlak van technieken , veilighei energie en duurzaamheid. Onze expertise ook inzetten voor uw bouwproject? Contacteer ons vandaag nog met uw vraag.


De medewerkers van Vitech zijn specialisten met uitgebreide ervaring. Zehouden zich permanent op de hoogte van de stand der technieken. RCR is een studiebureau voor speciale technieken in gebouwen. Het bureau werkt flexibel en heeft in zijn referentielijst zowel kleine als gespecialiseerde en grote opdrachten. Wij ondersteunen zowel overheden als architecten voor de opmaak van technische lastenboeken, beschrijvingen, meetstaten, conceptnota’s en budgetramingen.


BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Een architect getuigt : Wat begon met een klein dossiertje, is intussen uitgegroeid tot een continue, vlotte en correcte samenwerking.


Ongeacht of het een klein of groot project is, ten alle tijde, ook buiten de normale kantooruren, kunnen onze klanten en wijzelf beroep doen op de professionaliteit die Vinco biedt, wat tijdens het bouwproces een grote meerwaarde betekent voor alle partijen. GG Wij zijn gespecialiseerd in civiele techniek, geotechniek, milieu, veiligheidstechnieken en topografie. MACOBO-STABO is een multidisciplinair studiebureau ontstaan uit de samensmelting van de ingenieursbureaus JAN VAN AELST, STABO en MACOBO. Vandaag werken wij samen als geheel in de disciplines Stabiliteit, Gebouwtechnieken, Duurzaamhei Akoestiek en Veiligheid. Wij maken deel uit van MACOBO Group.


Al jarenlang blijven we onze missie trouw namelijk om duurzame meerwaarde te creëren voor onze klanten en hun bouwprojecten. Dankzij onze gekwalificeerde medewerkers, onze uitrusting en specifieke partners realiseerden wij in deze periode talrijke projecten in binnen -en buitenland. Een team van meer dan personen, bestaande uit ingenieurs, ontwerpers, CAD-designers.


Studiebureau technieken antwerpen

Welkom op onze website ! Studiebureau Van Reeth werd opgericht door ir. Multis is een studiebureau gespecialiseerd in het ontwerpen van technische uitrustingen voor gebouwen en industriële productiefaciliteiten. Van Looy Group is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor logistiek, speciale technieken en bouwkunde. Antwerpen Pierre Withaeckx Lichtadvies. We zijn opgegroeid met het oplossen van logistieke vraagstukken en het daaropvolgend engineeren en realiseren van magazijnen, distributiecentra, hubs en sorteerplatformen.


Peritas is een dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in energieprojecten, studies speciale technieken en stabiliteit, veiligheidscoördinatie en plaatsbeschrijvingen. Energie Ontdek onze energiegerelateerde studies, waaronder EPB-advies en audits. Stabitec stond in voor de stabiliteit, technieken , epb en veiligheidscoördinatie.


Meizetting Veldegem Naar aanleiding van de meizetting voor de bouw van sociale huurappartementen, sociale huurwoningen en sociale koopwoningen op het Ludovicus Vandendriesscheplein te Veldegem, stelt de sociale huisvestingsmaatschappij Vivendo dit. Ingeniumtuin Lees meer Duurzame keuzes - nu meer dan ooit nodig De klimaatsverandering is een feit. Het is nu meer dan ooit tijd voor duidelijke keuzes en een resolute mentaliteitswijziging. We combine an experience based design methodology with state-of-the-art design simulation tools that connect concept with their expected performance. Dit doen we vanaf de krijtlijnen van het ontwerpen.


Onze stabiliteitsstudies verweven zich “binnen” en “met” de architectuur van elk bestudeerd project. Het studiebureau spitst zich toe op bouwtechnische studies van allerlei soorten gebouwen, gaande van appartementsgebouwen, schoolgebouwen, rusthuizen tot. Bureau Bouwtechniek is een multidisciplinair studie- en adviesbureau gespecialiseerd in de techniek van het bouwen. Een doorgedreven passie voor hoogstaande, intelligente architectuur en technische innovatie is ons handelsmerk.


Archimedes nv is een multidisciplinair ingenieursbureau met een ruime ervaring in stabiliteit, technische uitrusting, veiligheidscoördinatie, milieu en epb. Na jaar parktijkervaring in het ontwerpen en uitvoeren van diverse technische installaties als projectleider in de bouw, heeft dhr. Bogaerts beslist om STB op te starten. De technieken zijn ondergebracht in de kelder en onzichtbaar weggewerkt in de publieksruimten om het comfort en geluid in de conferentiezalen optimaal houden. De gevelconstructie is een houtskelet met natuurlijke materialen om milieuvriendelijk te bouwen en om energiezuinig te verwarmen en te koelen met een goede schil.


Met kennis van zaken, jarenlang opgebouwde expertise en passie voor het ingenieursschap verzorgen wij uw stabiliteitsstudie. Technieken zijn de organen van een gebouw. Botec ontwerpt en integreert alle technische installaties tot een goed werkend en energiezuinig geheel.


Studiebureau technieken antwerpen

Sanitaire installaties. Het studiebureau telt een 4-tal vaste medewerkers en daarboven enkele free lance medewerkers die steun verlenen bij tekenwerk en verslaggeving EPB. Naast de studie technieken , EPB en veiligheidscoördinatie, verzorgen wij dan ook de coördinatie met de architect, de stabiliteitsingenieur en de bouwheer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts