donderdag 22 november 2018

Rijkste land ter wereld

Nederland behoort tot de rijkste landen ter wereld. Irak het rijkste land ter wereld ,vraag me af waarom irak het rijkste land zou zijn als er nergens in irak zovele oorlogen zouden gemaakt worden Irak ik noem het eerder het gevaarlijkste land gezien de vele oorlogen in Irak maar goed das men eigen mening daarover en usa is wel een beroemd land vanwege de toeristen maar als het enigste die al. De armste landen ter wereld zijn allemaal op het Afrikaanse continent ten zuiden van de Sahara te vinden. In bijna alle arme landen is er recent een burgeroorlog of een etnisch conflict geweest. De meeste arme landen in de top hebben een autoritair regime, zonder sterke gerechtelijke instellingen of vrije pers, en corruptie is er ingeburgerd.


De andere rijkste landen volgen op verre afstan maar ook daaronder vallen veel kleine Arabische olie staten zoals Koeweit en Brunei. Met maar rijkste Europese landen is het duidelijk dat de wereld aan het veranderen is. Er staan twee Belgen op de lijst van rijkste mensen ter wereld van Forbes.


SYxaw Top5NL upload tot keer per week een nieuwe video! Bill Gates weer de rijkste persoon ter wereld , mede dankzij de scheiding van Amazon. Ook de VS scoren met een negende plaats verrassend hoog op de lijst van rijkste landen ter wereld.


Rijkste land ter wereld

België het zevende rijkste land ter wereld. Belgische bevolking mag zich miljonair noemen, althans in dollar. Het rijkste land ter wereld is de Verenigde Staten.


Zwitserland is de runner-up en Japan staat op een derde plek. Dat blijkt uit het achtste Global Wealth Report van verzekeraar Allianz, waarin het vermogen en de schulden van huishoudens in meer dan landen zijn geanalyseerd. Een reis naar het rijkste land ter wereld.


Rijkste land ter wereld

Een land gezegend met een uniek erfgoed. Waar rijkdom bestaat uit welzijn en in harmonie zijn met de natuur. Dit is een lijst van landen naar bruto nationaal product.


De getallen zijn afkomstig van het Internationaal Monetair Fonds. Als er geen getallen voor een land beschikbaar waren, zijn getallen van de Verenigde Naties gebruikt. Dit klein land heeft slechts een oppervlakte van 1vierkante kilometer en een bevolking van ongeveer 37.


Het is het enige land ter wereld dat volledig in de Alpen ligt. Volgens het BBP per hoofd van de bevolking is Liechtenstein het rijkste land ter wereld. Het zou heel goed kunnen dat je nog nooit van Macau hebt gehoord. Toch is Macau het op één na rijkste land ter wereld. Hoe dat komt maakt onder andere Livecasino.


Macau is namelijk op plek twee gekomen dankzij de enorme gokindustrie in het land. MAAR WIJ ZIJN DE RIJKSTE LAND TER WERELD ! Niet iets om trots op te zijn. Maar er zijn heel veel rijke stinkdieren in Afgstan.


Money, money, money, it’s so funny, in a rich man’s world. ABBA zong er jaren geleden al over en nog steeds is geld vandaag de dag ontzettend belangrijk. Vergeleken met de rest van de wereld zijn we namelijk écht een rijk landje. Europa is met drie landen vertegenwoordigd. Hoewel alleen Luxemburg in de lijst gebruikt maakt van de euro, is bij alle landen de euro als voorbeeld genomen, om zo.


Rijkste landen ter wereld De rijkste landen ter wereld liggen voor een groot deel in Europa. Toch zijn er ook andere landen die meedoen. Voor een deel verwerven zij hun inkomsten via olie.


Rijkste land ter wereld

Dit artikel geeft een overzicht van de rijkste landen ter wereld , op basis van inkomsten per hoofd van de bevolking, en hoe zij hun geld verdienen. De cijfers zijn gebaseerd op het bruto binnenlands product van de landen de procentuele. Gebaseerd op het bruto nationaal product per hoofd van de bevolking zijn dit de rijkste landen ter wereld. Waar kan ik heen, naar één van de rijkste landen van de wereld ? Ik kan niet naar Duitslan daar doen ze streng!


Nee, die staan ook niet in deze top 10. En we hebben al eens een overzicht gegeven van de armste landen op deze wereld , dus daar moet je ook niet zijn. Het maakt ons het 7de rijkste land ter wereld.


Tellen we enkel de miljonairs in Vlaanderen dan zitten we aan. Nog op zoek naar een leuke, veilige vakantiebestemming? Kies dan één van de volgende bestemmingen, want uit onderzoek van het Amerikaanse studiebureau Gallup zijn dit de veiligste landen ter wereld. De index is een evaluatie van welvaart en welzijn in. Laten we een kijkje nemen naar de rijkste mensen ter wereld.


Op het moment staat Qatar op de eerste plaats en is het dus het rijkste land ter wereld. Van de landen uit de lijst leunen alleen Singapore, Japan en Zuid-Korea niet zozeer op olie als grondstof. Qatar voert de lijst van rijkste landen van Azië fier aan. Qatarees (of Qatari) jaarlijks ziet bijgeschreven op zijn rekening is het bovendien het rijkste land ter wereld.


De familie Bettencourt dankt zijn rijkdom aan de cosmeticagigant L’Oreal. Liliane Bettencourt is de enige dochter van de oprichter en door de erfenis van haar vaders rijkdom werd ze de rijkste persoon in Frankrijk en zelfs de op twee na rijkste vrouw ter wereld. Al haar fortuin heeft haar echter niet beschermd tegen controverses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts