maandag 26 november 2018

Tennis vlaanderen interclub jeugd

Afdeling en (gewestelijk): Per leeftijdscategorie worden de ploegen in poules ingedeeld. Geef hier de naam op voor de geselecteerde ploeg. Dit is de naam zoals deze zal verschijnen in je dashboard bij je favoriete ploegen.


Bij tennisclub Diest is men trots en terecht want de club werd zopas uitgeroepen tot de beste tennisclub. Ben je op zoek naar de interclubkalender van de najaarsinterclub, supragewestelijke interclub ,. Op zoek naar de kalender van de gewestelijke interclub ? Interclub is competitietennis tussen samengestelde ploegen van diverse clubs. Door loting worden de diverse ploegen van de diverse clubs in poules geplaatst. De twee eersten in de rangschikking gaan door naar de eindronde.


Enkele cijfers: 4clubs, 8. Klik op de blauwe knoppen links op deze pagina! Er is een indeling op leeftijd en op niveau zodat iedereen aan zijn trekken komt. Er wordt gespeeld in teamverband en in enkel- en dubbelspel. Tennis Vlaanderen biedt aan haar clubs een unieke interclubcompetitie aan. De jeugd speelt voornamelijk op woensdag middagen, zaterdag en zondag van half april tot eind juni.


Smash Kermt is een toffe familieclub. Met onze buitenpleinen en gezellig clubhuis verzekeren we ambiance op en rond het plein. Alle leeftijden kunnen zich uitleven bij T. Interclubcompetitie voor de jeugd geldt voor jongens en meisjes van tot en met jaar. De jeugdteams startten op woensdag april (direct na de paasvakantie).


Dit seizoen nemen er jeugdteams deel. Elke tennisser wil zich wel eens meten met een tegenstander van hetzelfde niveau. Les réservations en ligne sont maintenant accessibles au Tennis Interclub ! Et ce privilège est réservé exclusivement à nos membres! Alors, vous êtes intéressés à devenir membre?


Abonnement annuel en ligne pour seulement 49$. Vous pouvez réserver plusieurs terrains et ce, sur plusieurs jours. TCM is een gezellige, grote tennisclub met uitgebreide faciliteiten en een breed aanbod aan trainingen en tornooien voor jong en ou zowel voor de recreant als voor de competitiespeler.


Inschrijvingsformulier en tennislessen jeugd en volwassenen. Arne, Rob en Guy de finale interclub Hnationaal van. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben.


Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. Een KidsTennisser beleeft niet alleen veel plezier, hij of zij leert ook op een. Word nu lid van onze tennisclub! Draag je tennis een warm hart toe?


De kalender van de diverse ploegen wordt bekendgemaakt in de loop van de maand maart. Bienvenue sur le site officiel du Tennis Interclub de Piedmont. Ob eine Interclub -Begegnung, ein Tag der offenen Tür oder das nächste Kids Tennis -Turnier: Machen Sie Ihre Tennis -Veranstaltung zu einer sauberen Sache – der Umwelt und der Gesellschaft zuliebe. Bei uns hilfreiche Tipps dazu.


Tennis vlaanderen interclub jeugd

Er zijn geen aankomende events. KWTC jeugdwerking, Mol-Wezel. TC Madison bestaat al jaar. Tennisclub Lovendegem buitenterreinen en mini terrein. Gezellige bar met zicht op alle pleinen.


Allerlei snacks verkrijgbaar. Feestzaal tot personen voor recepties, vergaderingen of feestjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts