maandag 26 november 2018

Uit in oostende kalender

Elk jaar reikt de Cultuurraad de Prijs Cultuurraad Oostende uit , een onderscheiding voor een persoon of vereniging die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het culturele leven in Oostende. Jaarlijks kijken alle kinderen uit naar de komst van de Sint! Ook dit jaar maakt Sinterklaas zijn intrede in Oostende.


Op november komt Sinterklaas aan met zijn pakjesboot uit Spanje. Wanneer de Britse coverband The Bootleg Sixties met zijn vingers knipt, staan we terug in de jaren ’60. Alle activiteiten en uitstappen in Oostende. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


UiT in Oostende , Ostend. We bieden je alle informatie over het. Een ijsberenclub uit Deinze vroeg aan het Oostendse stadsbestuur een uitzondering op het verbod om tijdens de winterperiode in de Noordzee te mogen zwemmen. Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum.


Uit in oostende kalender

Bovendien zijn in Oostende de winkels open op zondag (altijd!). Iedereen is welkom vanaf 14. Een gedrukt exemplaar van de kalender krijg je gratis aan -onder meer- de infobalie van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende , in CC De Grote Post of in Bibliotheek Kris Lambert, maar wordt ook op tal van andere locaties in Oostende verdeeld. Jouw activiteit in Uit in Oostende ? Voer via de UiTdatabank zelf een activiteit in! Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers.


Krant van West-Vlaanderen brengt nieuws uit jouw gemeente voor de hele provincie West-Vlaanderen. Nieuws, maar ook sport, showbizz, faits divers en weetjes uit de rand. Een 58-jarige dakloze uit Oostende heeft een voorwaardelijke celstraf van maanden gekregen voor.


KV Oostende zit in woelig vaarwater en zoekt oplossingen voor de erfenissen uit het verleden. Het clubbestuur reageert nu op een artikel in Het Nieuwsblad van zaterdag, waarbij ze stellen dat de. Club Brugge zat al met zijn hoofd in Kiev, Philippe Clement ook. Hij hield zijn scorend vermogen van de laatste twee matchen op de bank, maar tegen een wel heel stug Oostende moest hij ze.


Met wedstrijdverslagen, artikels, interviews en persberichten, en nuttige informatie voor de supporters. Jupiler Pro League jpl goals voetbal. Dit jaar vieren we jaar de Romeo’s.


Uit in oostende kalender

Volgend jaar gaan we terug naar de theaters met een gloednieuwe show. Zing mee met de Romeo’s. Naast meezingen, is het ook toegestaan om mee te dansen uiteraard. De Grote Post is een cultuurcentrum en eventlocatie in Oostende waar je theater, dans, muziek, comedy en circus kan ontdekken.


Elke maandag van juli t. Oostende Koerse de paardenrennen op de Wellington Hippodroom van dichtbij meemaken. Spannende toppaardenrennen, gevolgd door een meeslepende ambiance tijdens de Vlaamse vedetteparade. Wat wil je vinden Mijn Brugge Mijn Brugge. Al het nieuws uit Oostende , gezouten en ongefilterd.


FILOU Oostende heeft dit seizoen een overeenkomst met 6D Sports Nutrition voor. Nieuws van Ostendenoars voor Ostendenoars! Dan komen we in Oostende sowieso al bij ‘Willy Willy’ uit. Ook TC Matic zal natuurlijk de revue passeren met de KVO-goaltune ‘Oh la la la’.


We zijn gemotiveerd om er meer dan ooit een spetterende show van te maken. OOSTENDE - De vzw Wijkwerking Hazegras brengt voor de vierde keer een jaarkalender uit. Bestel tickets voor Preuteleute op zaterdag februari in Oostende , Versluys Dôme via COMEDYSHOWS.


De beste restaurants in Oostende , België. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Oostende en zoek op prijs, locatie en meer. Bekijk hier de rangschikking en alle resultaten van je favoriete club, zowel van de reguliere competitie als bekercompetitie. In zijn achtste zaalshow tracht Begijn de wereld te redden. Dat lukt hem zeker niet, dus begint hij met zichzelf te redden.


Evenementen in Bredene. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Bredene. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts